Program: L - S: 10:00 - 20:00
Telefon+(40) 754 037 737

Servicii

Curățare și lustruire bijuterii

Zehava oferă servicii profesioniste de curățare și lustruire pentru bijuterii din toate categoriile.

 

Montură pietre prețioase/semi-prețioase

Montura este echilibrul dintre design și practic.

O montură profesionistă completează piatra prețioasă în cel mai discret mod, în timp ce îi oferă durabilitate și confort.

 

Redimensionare

Servicii de ajustare a mărimii pieselor și bijuteriilor, indiferent de proveniența acestora.

 

Reconstructie

Zehava asigură pachetul complet de reparații: de la închizătoare rupte, la zale lipsă sau pietre prețioase în monturi nesigure, toate pot fi reconstruite la noi.

 

Placare cu aur si rodiu

Placarea este o asigurare că bijuteriile vor rezista testului timpului. De la aur alb/roșu/galben la rodiu sau aur alb, Zehava oferă cele mai bune materiale și artizanat impecabil pentru a asigura durabilitatea acestora.

 

Comerciant de pietre pretioase

Zehava este partenerul care te va ajuta la intermedierea achiziționării pietrelor prețioase. Tranzacția este finalizată cu certificat de autencitate și transparență totală legată de originiile achiziției. De asemenea, Zehava achiziționează pietre prețioase de la clienți.

 

Bijuteri cu aur la schimb

Există sustenabilitate și în lumea bijuteriilor demodate sau primite moștenire ce pot deveni o piesă semnată Zehava. Rupte sau doar învechite pot primi o viață nouă ca accesorii statement. Manopera se achită în bani sau cu aur la schimb.