Program: L - S: 10:00 - 20:00
Telefon+(40) 754 037 737

Servicii

Servicii


Bijuteriile preferate pot suferi modificări neplăcute în urma trecerii timpului, însă cu priceperea și expertiza echipei Zehava toate imperfecțiunile pot fi reparate.
Asigurăm cele mai bune servicii ce țin de recondiționarea sau transformarea bijuteriilor tale, vechi sau noi, purtate sau moștenite. De la curățare sau lustruire și până la redimensionarea bijuteriilor, suntem aici să te ajutăm cu orice ai nevoie.
Verifică lista de servicii de mai jos și lasă-ne un mesaj la office@zehava.ro dacă ai găsit soluția unei probleme legate de bijuteriile tale.

Curățare și șlefuire bijuteriiTrecerea timpului lasă urme chiar și asupra bijuteriilor prețioase. Dacă ți se pare că pietrele și-au pierdut luciul sau observi că metalul inelelor sau cerceilor este zgâriat, este timpul să le dai o înfățișare proaspătă.
Te așteptăm la shop cu bijuteriile vechi sau uzate pentru a le oferi un nou start în urma curățării și șlefuirii.

Montura pietrelor prețioase sau semi-prețioaseÎn cazul în care observi că pietrele prețioase din bijuteriile tale nu mai stau fixe și se pot pierde în orice moment, le putem remonta sau schimba cu unele noi, în funcție de preferințele tale.
Comfortul unei bijuterii fără cusur este de neprețuit!     

RedimensionareAnii de experiență din spatele echipei Zehava ne-au oferit posibilitatea de a observa și repara multe bijuterii ce nu mai puteau fi purtate; redimensionarea este unul dintre cele mai întâlnite motive, iar noi le putem reda funcționalitatea pierdută în timp.
Indiferent de mărimea dorită sau proveniența acestora, le putem customiza oricum îți dorești.

ReconstrucțieCâteodată unele bijuterii cum ar fi lanțurile au nevoie de o reparație rapidă, precum închizătoarele rupte sau nesigure ori zale lipsă. Le putem reconstrui astfel încât să pară că nu au lipsit niciodată!

Placare cu aur si rodiuPlacarea bijuteriilor este cele mai multe ori realizată pentru bijuteriile din aur alb, cum ar fi inelele de logodnă sau verighetele. Acest proces asigură bijuteriilor un luciu aparte, crește rezistența la zgârieturi și reprezintă un pas către o durată de viață îndelungată a pieselor.
 

Reproducerea bijuteriilorSe întâmplă să fi pierdut unul dintre cerceii preferați și să te gândești în continuare la ei?
Putem reproduce aproape orice bijuterie ai, atât timp cât ne poți aduce una din piese. Nu e nevoie să renunți la bijuteriile tale, pentru că noi putem recrea perechea pierdută.

Comerciant de pietre prețioaseVrei să achiziționezi sau vinzi o piatră prețioasă?
Zehava te poate ajuta în intermedierea procesului de achiziție, proces în care tu vei beneficia de certificatul de autenticitate și vei afla toate detaliile legate de originile pietrei prețioase.
Dacă deții o piatră prețioasă sau semi-prețioasă și îți dorești să o vinzi, în urma unei evaluări corespunzătoare realizate de bijutierii Zehava, putem achiziționa chiar de la tine aceste piese.

Refolosirea aurului din bijuteriile vechiSustenabilitatea pătrunde și în lumea bijuteriilor la Zehava. Dacă moștenirea de familie nu mai poate fi purtată sau bijuteriile vechi ți se par demodate, poți crea un nou design alături de bijutierii noștri.   Vom folosi aurul din bijuteriile pe care nu le mai porți pentru a le oferi o formă actuală în atelierul Zehava și vom stabili împreună ce putem realiza cu aurul vechi, manopera fiind achitată în bani sau parțial din aurul adus la schimb.

Garanție pe viață pentu bijuteriile ZehavaFiecare bijuterie Zehava vine cu o garanție pe viață și servicii gratuite de mentenanță.
Indiferent dacă ai pierdut o piatră din inel sau vrei să îi redai strălucirea de la început, ne ocupăm de toate serviciile de recondiționare de care bijuteria achiziționată de la noi are nevoie.