Arta de a face cadouri

Arta de a face cadouri

Când alegem cadouri pentru cei dragi, misiunea poate fi uneori destul de complicată, chiar și când vine vorba de cei pe care îi cunoaștem intim și îndeaproape.

Un puzzle perplex: trebuie să alegem dintre lucruri pe care și le pot cumpăra singuri, care le-ar plăcea și totuși amână să le achiziționeze. Ne întrebăm de ce nu și le iau singuri, poate nu au timp sau poate nu cred că perechea de cercei cu smaralde este ceva de care este nevoie chiar acum.

Cadoul care încurajează

Am observat că atunci când faci un cadou reușit, de cele mai multe ori dezvăluie ceva despre nevoile celui care îl primește. Un cadou bine ales încurajează. Un inel cu diamant negru, de exemplu, poate spune celei care îl primește că merită un astfel de răsfăț și că are toate motivele să strălucească. Cu un cadou atent ales, le demonstrăm celor iubiți că îi apreciem pentru cine sunt, dar și pentru cine vor deveni.

Cadoul ca amintire pentru generații

Unele dintre cele mai bune cadouri pe care le-am primit servesc ca amintiri și artefacte, ne ajută să ne înregistrăm cele mai importante momente ale vieții noastre. Oamenii uită multe lucruri, dar cadourile funcționează ca niște mașini de timp în miniatură și ne atrag atenția către gânduri și idei de demult.

Este firesc ca viața să ne ducă departe de prieteni vechi sau momente importante care pălesc în timp. Dar prin cadourile pe care le alegem, oferim și o conexiune înnoită cu părți ale vieții noastre.

Cadourile simbolizează într-un mod elegant cele mai importante adevăruri despre noi. Un cadou poate reprezenta într-un mod fizic ideile și gândurile noastre pentru cei iubiți, cele pe care nu le putem traduce în cuvine și care ne vin greu să le spunem. Cele mai bune cadouri reușesc ceva minunat: transformă aspirațiile noastre în ceva real, tangibil, în viața de zi cu zi.

Cu acest lucru în gând creăm fiecare bijuterie în parte, vizualizând cum într-o zi va deveni cel mai frumos obiect al cuiva şi va întruchipa visele și dorințele sale.

Toate comentariile

Lasă un comentariu

Product added to compare.