Cum să alegi inelul de logodnă pentru ea

Cum să alegi inelul de logodnă pentru ea

Alegerea unui inel de logodnă este unul dintre cele mai romantice gesturi pe care el le face în timpul vieții. Chiar și așa, sunt mai multe aspecte pragmatice de care trebuie să ții cont când cauți inelul pe care ea îl va purta până la capăt.

Fie că ești un romantic incurabil sau un pragmatic cu picioarele pe pământ, alegerea inelului de logodnă este un act care te va scoate din zona de confort. Asta dacă nu ești bijutier.

De-a lungul timpului, la Zehava, am observat că există aceleași dificultăți de care bărbații se lovesc când vine vorba de alegerea simbolului angajamentului lor. Așa că am încercat să adun într-un material câteva sfaturi practice de care este bine să ții cont când ai de gând să faci mișcarea.

Stilul ei de viață

Inelul de logodnă va fi bijuteria pe care o va purta mult timp de acum încolo. Femeilor nu le place să-și scoată inelele în funcție de eveniment, așa că ar fi indicat să ții cont de cum își petrece zilele. Dacă este o fire activă, căreia îi plac sporturile și activitățile în aer liber, unde poartă echipamente de specialitate, atunci un inel cu diamante în relief nu este soluția. Un exemplu potrivit ar fi un inel cu montură tip halo, astfel încât să nu simtă că inelul o împiedică pe parcusul zilei.

Stilul ei personal

Ce alege ea să poarte ca să-și exprime stilul – la job, la întâlniri sau acasă? Ce materiale, culori și texturi îi plac? Cum arată bijuteriile pe care le poartă? Odată ce știi răspunsurile la aceste întrebări, te pot ajuta să descoperi bijuteria pentru ea. O întâlnire la showroom-ul Zehava este primul pas în descoperirea bijuteriei de care ai nevoie. Dincolo de selecția pe care o avem în showroom, sunt mereu în căutare de idei noi și gata să creez o bijuterie mulată după personalitatea celei care o va purta.

Mărimea inelului

Poate părea un detaliu insignifiant, dar este extrem de important. În funcție de designul inelului, poate fi extrem de dificil (și costisitor) să-l redimensionezi. Pe lângă, poate fi dezamăgitor pentru ea să fie nevoită să-l trimită înapoi după ce l-a primit.

Încearcă să-i afli mărimea inelului fără ca ea să știe. Împrumută un inel din colecția ei și verifică pe internet cu un tabel de mărimi de inel. Altă variantă este să introduci inelul într-o bucată de plastilină pentru o măsurătoare precisă.

În cazul în care nu există alte inele în colecția ei, există mereu opțiunea clasică în care îi măsori degetul cu o bucată de ață în timp ce doarme. Situațiile speciale cer măsuri extreme. Până la urmă, surpriza este cu atât mai minunată cu cât este spontană și secretă.

Siguranță

Investiția într-un inel de logodnă este la fel de importantă ca orice altă investiție. Mă bucur de fiecare dată când pot să le fac viața mai ușoară clienților Zehava, motiv pentru care aceștia beneficiază de garanție pe viață la bijuteriile noastre. Același lucru este valabil și în cazul serviciilor de curățare sau reparare. Este important să știi că te poți baza pe bijutierul tău atunci când ai nevoie.

Buget

Documentează-te în privința costului inelului de logodnă. Există soluții pentru toate tipurile de buget, dar cu toate acestea, vorbim despre o bijuterie specială pentru care o investiție merită făcută.

Toate comentariile

Lasă un comentariu

Product added to compare.