Provocarea Zehava: care este bijuteria ta preferată?

Provocarea Zehava: care este bijuteria ta preferată?

Vrem să te cunoaștem mai bine, ne-am dat seama de ceva timp încoace. Și pentru că ziua asta de luni, vijelioasă și friguroasă, nu poate să treacă pur și simplu, am decis să fim noi cei care îi dau sens.

Pentru că la Zehava a fost de la bun început despre oameni și poveștile lor, pentru că Daniel își cunoaște fiecare client în parte și fiecare client devine prieten, vrem să te vedem și mai mult. Vrem să vedem cum porți creația Zehava, cum și-a făcut loc pe mâna ta, la urechea ta sau la gâtul tău.

Știm, de asemenea, că timpul nu este suficient și ziua poate fi de două ori mai lungă și tot nu am termina ce avem de făcut.

Așa că lansăm o provocare: trimite-ne o poză cu tine purtând bijuteria ta preferată de la Zehava, pe adresa de e-mail office@zehava.ro, și noi vom răsplăti efortul pe 8 martie. Nu este nevoie de alte cuvinte, imaginea vorbește de la sine.

Noi am dat startul cu o imagine care ne-a făcut ziua mai bună nu doar pentru că era soare afară, ci pentru că am fost alături de ea într-una dintre cele mai frumoase zile ale ei.

Toate comentariile

Lasă un comentariu

Product added to compare.