Active filters

Brățară Aur 14K, Perlă și Smaralde

Price lei3,750.00
Availability: Out of stock

Brățară delicată din aur galben 14K cu smaralde și perlă naturală, care se înfășoară natural în jurul încheieturii tale. Verdele viu al smaraldelor contrastează cu aurul galben, iar perla albă adaugă o notă de energie acestei brățări. Poart-o în fiecare zi și adaugă o notă de feminitate ținutei tale de business. Mecanismul de închidere flexibil îi permite să fie adaptată oricărei încheieturi.

Brățară Aur 14K cu Safire

Price lei2,930.00
Availability: Out of stock

Brățară din aur galben 14K cu safire naturale, care adaugă o notă de veselie unei ținute de office. Montura în clește și mecanismul de închidere sigur îți oferă o experiență lipsită de griji și o bijuterie care se mișcă grațios de-a lungul încheieturii tale.

Brățară Aur 14K cu Citrin

Price lei3,500.00
Availability: Out of stock

Citrinul este o piatră veselă, cu o energie strălucitoare, ce aduce noroc și fericire. Supranumită și ”piatra succesului”, citrinul este scos în evidență de brățara din aur galben, lucrată în cel mai mic detaliu pentru o bijuterie care îți va deveni un accesoriu statement de nelipsit.

Colier și Pandantiv Aur Roz 14K și Perlă

Price lei2,695.00
Availability: Out of stock

Dacă îți dorești un colier care să îți împodobească ținuta preferată, care să completeze o rochie neagră cu un punct de strălucire sau pur și simplu o bijuterie impecabil lucrată, atunci bucură-te de atingerea delicată a aurului roz și strălucirea sidefată a perlei naturale, îmbinate perfect.

Product added to compare.