Program: L - S: 10:00 - 20:00
Telefon+(40) 754 037 737

Blog

Arta de a face cadouri

Când alegem cadouri pentru cei dragi, misiunea poate semăna câteodată cu o formă ușoară de tortură, chiar și când vine vorba de cei pe care îi cunoaștem intim și îndeaproape.

Puterea feminină a smaraldului

Cu toate că numele premiilor americane duce cu gândul la materialul care are nevoie de foc ca să fie temperat, privirile au fost captate de altcineva.

Ediția de anul acesta a premiilor americane Globurile de aur a fost marcată de activism și inițiativa Time’s up care vrea să pună capăt hărțuirii sexuale și inegalității sexelor la locul de muncă.

Cum alegem pietrele prețioase la Zehava

Te-ai întrebat vreodată care este povestea inelului tău de logodnă? După ce timpul a lucrat și a creat diamantul pe care îl porți acum, cum a ajuns să fie pe mâna ta?

La Zehava, procesul de creație este o călătorie care, de multe ori, începe în țări îndepărtate.

Piatra lunii februarie: Ametist

Ametistul este una dintre pietrele cele mai venerate ale antichității, fiind în continuare una dintre cele mai populare cristale. Folosit de la bun început pentru ritualuri și podoabe, ametistului i s-au atribuit numeroase puteri și semnificații de-a lungul istoriei sale fascinante. Totul datorită culorii sale intense.
Alegerea unui inel de logodnă este unul dintre cele mai romantice gesturi pe care el le face în timpul vieții. Chiar și așa, sunt mai multe aspecte pragmatice de care trebuie să ții cont când cauți inelul pe care ea îl va purta până la capăt.

Fie că ești un romantic incurabil sau un pragmatic cu picioarele pe pământ, alegerea inelului de logodnă este un act care te va scoate din zona de confort. Asta dacă nu ești bijutier ?

Ce spui de Valentine’s Day?

În ultimii ani, la Zehava, am descoperit că în spatele acestor sărbători se ascunde mai mult decât un plan de marketing bine pus la punct. Se ascunde nevoia reală a fiecăruia dintre noi de a transmite sentimentele persoanei iubite. Timp de 9 ani, au călcat pragul Zehava domni (și doamne) în căutarea cadoului care să exprime un mesaj simplu, dar greu de așezat în doar câteva cuvinte. Am învățat, odată cu ei, să lucrez la obiectul perfect: cu un design curat și simplu, dar suficient de complex încât să prindă esența mesajului.

Tot ce trebuie să știi despre diamante

Înainte să faci pasul, pune-te la punct cu detaliile necesare unei astfel de tranzacții. Când vine vorba de diamante, sunt câteva considerente importante de luat în calcul. Mai ales dacă ai de gând să achiziționezi o bijuterie cu diamante, indiferent de scop.

Piatra lui ianuarie: granatul miraculos

Piatra prețioasă care duce cu gândul la voluptatea rodiei este considerată simbolul lunii ianuarie. Puterile aproape magice asociate granatului datează încă din antichitate și persistă în prezent, în cultura modernă.

Granatul este recunoscut prin culoarea roșie puternică, dar această piatră prețioasă are mai multe de oferit. Gama sa de culori include galben, portocaliu, verde, mov, albastru, roz și chiar și granat incolor.
friguroasă, nu poate să treacă pur și simplu, am decis să fim noi cei care îi dau sens.

Pentru că la Zehava a fost de la bun început despre oameni și poveștile lor, pentru că Daniel își cunoaște fiecare client în parte și fiecare client devine prieten, vrem să te vedem și mai mult. Vrem să vedem cum porți creația Zehava, cum și-a făcut loc pe mâna ta, la urechea ta sau la gâtul tău.
Când am decis să lansăm prima provocare Zehava, am făcut-o ca un semn de mulțumire după 9 ani de activitate. Nu știam că o să avem parte, la rândul nostru, de o supriză.